Over mij

Ik ben een docent in hart en nieren, een docent met passie. So far nothing new: daar hebben we (gelukkig) heel veel exemplaren van in Onderwijsland.


Ik vind dat elke docent en elke school goed is. Het recht evenredige verband dat alleen een goede school goede docenten heeft, zie ik als achterhaald. Zowel de school als de docent hebben hun bijzondere kwaliteiten en uitdagingen. Die kwaliteiten en uitdagingen zoeken elkaar.


Door mijn brede netwerk en ervaring in het onderwijs, weet ik precies deze twee aan elkaar te koppelen. Dat is win-win-win. De school heeft een topper in huis die energie krijgt van de uitdagingen aldaar. Deze docent kan een productieve bijdrage leveren aan het omgaan met deze uitdagingen. Dat is niet een recht evenredig verband, dat is exponentiële groei. Een groei die zeer besmettelijk is: de leerlingen, waar het uiteindelijk allemaal om gaat, zullen zich namelijk bevinden in een topleerklimaat.


Benieuwd welke topper jullie school kan verwelkomen? Neem gerust contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@theteacher.nl.