Hoe kan ik helpen?

Voor Scholen

Op zoek naar die ene docent? Die ene die het verschil maakt voor de leerlingen? Of heeft u slechts advies nodig over de werving van geschikte docenten. Ik help u graag bij het vinden van een geschikte docent of ander onderwijspersoneel. Met mijn netwerk en achtergrond zorgen we samen voor het vinden van een juiste match.

Voor docenten

Wil jij als docent graag je passie voor je vak overbrengen, maar heb je nog niet de beste school voor jou gevonden? Moedeloos geworden van het zoeken op vacaturesites? Stop met zoeken, want dat ga ik voor je doen. Ik begeleid je naar jouw optimale onderwijsstekkie, zodat jij je energie kunt stoppen in je passie voor lesgeven!

Onderwijsontwikkeling

Onderwijsontwikkeling

‘We moeten iets nieuws.’ ‘We moeten met de tijd mee.’ Dit klinkt u vast niet onbekend. Hoe leuk vernieuwing ook kan zijn, onderzoek naar het juiste type onderwijs voor uw school kan erg tijdrovend zijn. Daarbij is er altijd een risico: stel, de vernieuwing pakt niet uit zoals gehoopt?

 

Heeft uw onderwijs een update nodig, maar weet u niet waar u moet beginnen? Of zit u al in het proces en heeft u een deskundig advies nodig? Graag speel ik een rol in het bedenken en implementeren van een nieuw type onderwijs. Ik begeleid het proces en zorg voor draagvlak voor de vernieuwing binnen de school. Na de implementatie zijn de docenten bekwaam om les te geven volgens de nieuwe standaard.