Aanbevelingen

Abdelilah heb ik leren kennen als een prima docent wiskunde die een goed contact heeft met de leerlingen en hen weet te motiveren voor zijn vak. Daarnaast is Abdelilah een prettige en betrokken collega die meedenkt over de ontwikkelingen in de school.

Elizabeth Al-Steur

(directrice Jan van Egmond Lyceum)

Ik ken Abdel als docent Natuurkunde op de havo. Hij is een docent met een rustige stijl, weet een prettige sfeer in de klas neer te zetten. Maakt leerdoelen van de les duidelijk en probeert de stof middels een actueel onderwerp voor zijn leerlingen duidelijk en begrijpelijk te maken.        

Irene Jansen

(Teamleider Trinitas College HF)

Abdelilah is een docent met passie voor zijn leerlingen en vak. Hij is flexibel in te zetten en heeft zodoende bij ons al meerdere keren een vervanging gedaan. Van docent O&O tot docent wiskunde is hij een mooie externe aanvulling voor een school.       

Jaimie de Jongh

(Vestigingsdirecteur Melanchthon de Blesewic)

Abdelilah heeft bij ons een aantal maanden lessen natuurkunde gegeven. Leerlingen hebben zijn lessen als prettig en leerzaam ervaren. Wij hebben Abdelilah als een prettige collega ervaren, die in korte tijd een goede indruk heeft gemaakt.       

John Melchior

(conrector Leonardo College Leiden)

In het schooljaar 2021-2022 heeft Abdel op praktijkschool De Viaan ingevallen bij de afdeling techniek. Abdel heeft dit uitstekend gedaan. Hij heeft goed contact met de leerlingen en heeft een natuurlijk overwicht. Voor onze leerlingen is dit van groot belang. Hij is ook voor de collega’s prettig in de omgang.      

Maud Croes

(Directeur De Viaan Alkmaar)